POLARIS GENERAL DELUXE 1000

Off-road ár
5 315 000 HUF
Rendszámos ár
5 315 000 HUF

MEGÉRKEZETT a POLARIS legúlyabb fejlesztásű az RZR modellek fürgeségét és 1000ccm-es motorját örökölte és a RANGER modellek teherbírásával párosítva alkották meg a túrázás a hobby és a munka egyaránt legmegfelelőbb társat, ez a GENERAL. DELUX modellként alapból kiemelkedóen felszerelt ( MAXXIS Gumik,Csörlő,Tető,Alufelnik,Gallytörők,Aljtól,Tükör,Komfort Ülések) billenő plató, sportos de teherbíró gátlók, nagyobb hasmagasság, metál fényezés.

 

*  Az ár NETTÓ Forintban értendő, gépeink mezőgazdasági vontatóként Fekete-Fehér rendszámmal közúti forgalomba helyezhetők!!!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a weekendcenter.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el